L'IES Sa Serra amplia l'oferta educativa amb un nou cicle formatiu: El Cicle formatiu de grau mitjà de Forneria, rebosteria i confiteria (INA21)

El primer curs d'aquest cicle inclou:
0024 Matèries primeres i processos en forneria, pastisseria i rebosteria 100h
0025 Elaboracions de forneria-brioxeria 350h i 50 h pràctiques obligatòries
0026 Processos bàsics de pastisseria i rebosteria 225h i 35 h pràctiques obligatòries
0030 Operacions i control de magatzem en la indústria alimentària 65h
0031 Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments 65h
0032 Presentació i venda de productes de forneria i pastisseria 65h
0033 Formació i orientació laboral 90h

Aquest cicle s'afegeix als actuals FPB de Cuina i Restauració i CFGM de Cuina i Gastronomia

Les dates d'inscripció són del 3 al 28 de juny.


Dades i Ubicació

IES sa Serra
971 34 84 23

On som?

Fons Social Europeu




Webs Departaments

FP CUINA

Educació física

b-3845 french institute alliance francaise

LOGO Tecno

 

Segueix-nos a: