Llengua castellana i Literatura

Salvador Ruiz Borràs Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Director
Atenció: Dijous 12:00-12:55 
Matèries: Llengua castellana i Literatura a 1r A

José A. Martínez Gilaberte Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Coordinació de Biblioteca
Tutor 2n Batxillerat B
Atenció: Dilluns 12:00-12:55
Matèries: Llengua castellana i Literatura a 2n d´ESO (Grups A, B i C), Llengua castellana i Literatura II a 2n Batx (Grups A i B)

Luz Saldaña Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Tutoria 4t A
Atenció: dimarts 8:55-9:50 
Matèries: Llengua castellana i Literatura a 3r d´ESO (Grups A, B i C), Llengua castellana i Literatura a 4t d´ESO (Grups A i C)

Sandra Tejerina Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Cap de Departament
Atenció: Dimarts 11:05-12
Matèries: Àmbit Lingüístic Social a 1r B, Llengua castellana i Literatura a 1r D, Llengua castellana i Literatura I a 1r Batx (Grups A i B)

Manel Gimeno Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Atenció: Dimarts 9:50-10:45
Matèries: Llatí a 4t A-B, Llatí i Grec a 1r Batx B, Llatí i Grec a 2n Batx B

Pepa Roselló Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Tutoria 4t B
Atenció: Dimecres 11:05-12
Matèries: Àmbit Lingüístic Social a 1r C, Llengua castellana i Literatura a 1r E, Llengua castellana i Literatura a 4t B, Llengua castellana i Literatura a 4t C (PRAQ)

 

MÉS INFORMACIÓ DEPARTAMENTAL


Dades i Ubicació

IES sa Serra
971 34 84 23

On som?

Fons Social Europeu
Webs Departaments

FP CUINA

Educació física

b-3845 french institute alliance francaise

LOGO Tecno

 

Segueix-nos a: