Cicles Formatius Formació Professional: Hoteleria

CFGM Cuina i Gastronomia

Jose Alberto Fernandez Paloma Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Cap de Departament. Tutor CFGM2 Cuina
Atenció: Divendres 08:55-09:50
Matèries: Productes Culinaris CFGM2, FCT CFGM 2, Compres del departament.

Pablo García Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Tutor CFGM1 Cuina
Atenció: Dimecres 12:00-12:55
Matèries: Tècniques Culinàries CFGM1, Preelaboració CFGM1.

Alfredo Ubiedo Gómez Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Atenció: Martes 09:50-10:45
Matèries: Pastisseria CFGM1, Postres en Restauració CFGM2, Catering FPB2.

FPB Restauració

Antonia Lopez Yeste Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Tutora FPB2. Coordinadora Erasmus+.
Atenció: Dijous 12:00-13:55
Matèries: P. Alim&begu FPB2, Tecn. Servei FPB2, Ofertes gastr. CFGM2.

Joan Domingo Moll Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Tutor FPB1
Atenció: Dijous 11:00-12:00
Matèries: T. E. Preelab. FPB1, Atenció client FPB1, P. B. P.Culinaria FPB1, Aprovisionament FPB1.

CFGM Panaderia, Rebosteria i Confiteria

Sofia Oliver Sancho Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Tutora de CFGM 1 Pastisseria
Atenció: Dimecres 09:50 - 10:45
Matèries: Elaboracions de panaderia i bolleria CFGM1, Procesos Bàsics de Pastisseria i Rebosteria CFGM1, Organització, Operacions i Control Magatzem CFGM1.

Francisco José Piñón Perales Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Atenció: Dilluns 8:55 - 9:50
Matèries: Seguretat e Higiene CFGM 1 Pastisseria, Seguretat e Higiene CFGM 2 Cuina, Matèries Primeres CFGM 1 Pastisseria, Presentació de Productes CFGM1 Pastisseria.


MÉS INFORMACIÓ DEPARTAMENTAL


Dades i Ubicació

IES sa Serra
971 34 84 23

On som?

Fons Social Europeu




Webs Departaments

FP CUINA

Educació física

b-3845 french institute alliance francaise

LOGO Tecno

 

Segueix-nos a: