Els alumnes de batxiller del nostre institut han pogut gaudir d'una xerrada de la Dra. Cristina Linares sobre les gorgònies i el canvi climàtic. Aquesta activitat ha estat organitzada per les reserves naturals des Vedrà, es Vedranell i els illots de Ponent per a donar a conèixer una de les espècies marines més representatives d'aquest valuós espai protegit.(foto: elfarfm.cat)

La ponència ha estat impartida per na Cristina Linares Prats, investigadora nascuda a Sant Antoni amb una important tasca professional desenvolupada a espais marins protegits, adscrita al Departament de Biologia de la Universitat de Barcelona. Na Cristina ha fet feina a Califòrnia, Austràlia, Hawai i a moltes zones de la Mediterrània, però segueix molt vinculada a Eivissa on ha participat en nombroses campanyes d'investigació. 

Avui ens ha parlar d'una espècie ben desconeguda per la majoria dels nostres alumnes, la gorgònia vermella i també dels efectes del canvi climàtic sobre aquesta fragil espècie i d'altres. També ens ha explicat com es fan els seguiments d'espècies com aquestes i ens ha presentat alguns dels resultats de la seva feina en aigües de les Reserves Naturals. 

Tot un orgull poder haver-la escoltat avui!


Dades i Ubicació

IES sa Serra
971 34 84 23

On som?

Fons Social Europeu
Webs Departaments

FP CUINA

Educació física

b-3845 french institute alliance francaise

LOGO Tecno

 

Segueix-nos a: