IES SA SERRA
ESO, Batxillerat i FP de Cuina i Rebosteria.
IES Sa Serra
Sant Antoni de Portmany
  • Inici
    • El centre
      • Dades i ubicació
      • Organigrama
      • Secretaria
        • Escolarització
        • Proves accés FP
        • Proves lliures
      • Documents del centre
  • Departaments
    • FP: Restauració
    • Orientació
    • Educació física
    • Biologia i geologia
    • Geografia i història
    • Tecnologia i informàtica
    • Física i química
    • Matemàtiques
    • Llengua i literatura castellana
    • Llengua i literatura catalana
    • Llengües estrangeres
    • Música
    • Filosofia
    • Educació plàstica i visual
    • FP: Restauració
  • TIC
    • Formulari incidències TIC
    • Formació TIC
  • Alumnat/Pares
    • PAE
    • AMIPA
      • Notícies
    • Revista
    • Curs 19-20
    • Calendari d’examens i entregues
    • Pendents
    • Criteris de Promoció i Titulació 2022-2023
    • Aula virtual
  • Projectes
    • C. medi ambient
    • EOIES
    • CNL
    • Pla plurilingüe
    • Projecte de direcció
  • Programes
    • Programa per al finançament de llibres de text i material didàctic
  • Inici
  • El centre
  • Documents del centre

Documents del centre

Documents del centre

Projecte Educatiu del Centre
Projecte de Direcció
Projecte Educatiu del Centre

Projecte Educatiu del Centre IES Sa Serra

Projecte de Direcció

Projecte de direcció 21/25

 

Organigrama

Dades i ubicació

Secretaria

  • Escolarització
  • Proves lliures
  • Proves accés FP

Documents del centre

Consell escolar

Segueix-nos!

Avís legal | Sobre el web | ©2025 Govern de les Illes Balears | Fet amb WordPress

IES Sa Serra | https://iessaserra.cat
error: Content is protected !!
Aneu a la barra d'eines
    • CoordinacioTIC
    • GestIB
    • Portal del Personal
    • Formacio Professional
    • Convivexit
    • Consell Escolar
    • Inspeccio Educativa
    • IAQSE
    • IQPIB
    • RUMI
    • IRIE
    • UIB
  • Entra
Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que us plau.D'acord