Avís sobre la Jornada d’Esport Adaptat

Bon dia,

La previsió de pluja i l’important desplegament que suposarà la Jornada d’Esport Adaptat han fet que s’hagi decidit anular la sortida al camp de futbol. No obstant això, les activitats es faran al centre, aprofitant les nostres instal·lacions.

Per aquest motiu:

  • Les classes es faran amb normalitat les dos primeres hores, fins les 9:50. L’alumnat ha de portar el material d’aquestes hores i, en cas de 1r de Batxillerat, la classe de 14 a 15 hores.
  • No seran vàlides, per tant, les autoritzacions a quedar a Sant Antoni. L’alumnat sortirà al seu horari habitual.

La disponibilitat de les notes al GESTIB es mantén per al dia 3 de desembre, i els tutors aprofitaran la jornada de demà dijous per a trucar o mantenir cites amb famílies i comentar els aspectes més significatius de les avaluacions del 1r trimestre.

Salutacions

L’equip directiu de l’IES Sa Serra