FP: Restauració

Membres del departament

Jose Alberto Fernandez Paloma jfernandez@iessaserra.cat

Mòduls: Processos bàsics de pastisseria i rebosteria. (1er CFGM Cuina),  Postres en restauració. (2on CFGM Cuina)

Pablo García pgarcia@iessaserra.cat
Tutor CFGM2 Cuina
Atenció: Dimarts de 12:00 a 12:55
Móduls: Productes Culinaris (2on CFGM Cuina)1.

Israel Angioli  iangioli@iessaserra.cat
Móduls: Operacions i control de magatzem en la indústria alimentària. (1er CFGM Pastisseria), Tècniques elementals de servei (2on FPB)

Isabel Arévalo Pineda  iarevalo@iessaserra.cat

Tutora 2on CFGM Pastisseria. Coordinadora Erasmus+

Atenció: Dimarts de 8:55 a 9:50.

Mòduls: Atenció al Client. (1er FPB), Matèries primeres i processos en fleca i rebosteria. (1er CFGM Pastisseria), Productes d’obrador. (2on CFGM Pastisseria), Presentació i venda de productes de fleca i pastisseria. (1er CFGM Pastisseria)

Antonia Lopez Yeste alopez@iessaserra.cat
Tutora FPB1
Atenció: Dimecres de 8:55 a 9:50.
Móduls: Seguretat i Higiene a la manipulació d’aliments. (1er CFGM Pastisseria), Seguretat i Higiene a la manipulació d’aliments. (2on CFGM Cuina), Preparació i muntatge de materials per a restauració. (2on FPB), Ofertes gastronòmiques. (2on CFGM Cuina), Aprovisionament i conservació de matèries primeres i higiene. (1er FPB)

Raul Villar Quesada rvillar@iessaserra.cat
Tutor 1er CFGM Cuina
Atenció: Dimarts de 8:55 a 9:50.
Móduls: Preelaboració i Conservació d’Aliments. (1er CFGM Cuina), Elaboracions de confiteria i altres especialitats. (2on CFGM Pastisseria)

Jorge Hernández García jhernandez@iessaserra.cat
Tutor de FPB2
Atenció: Dilluns de 12:00 a 12:55
Mòduls: Processos bàsics de preparació d’aliments i begudes. (2on FPB), Tècniques elementals de preelaboració (1er FPB), Processos bàsics de producció culinària. (1er FPB)

Francisco Ruiz Ramirez fruiz@iessaserra.cat

Tutor 1er CFGM Pastisseria
Atenció: Dimecres de 8:55 a 9:50.
Mòduls:  Elaboracions de panaderia i bolleria. (1er CFGM Pastisseria), Processos bàsics de pastisseria i rebosteria. (1er CFGM Pastisseria)

 

Antoni Tur Llorens aturllorens@iessaserra.cat

Professor SOIB

Mòduls: Operacions bàsiques de pastisseria. (Nivell 1)

 

Miquel Llabrés Marí mllabres@iessaserra.cat

Professor SOIB

Mòduls: Direcció i Producció de Cuina (Nivell 3)

Juan Manuel Tur Castillo jtur@iessaserra.cat

Professor SOIB

Mòduls:  Operacions bàsiques de Cuina. (Nivell 1), Operacions bàsiques de restaurant i bar. (Nivell 1)

 


MÉS INFORMACIÓ DEPARTAMENTAL