Comencem el curs amb il·lusió i amb noves novetats:
1.- Els grups de 1r de CFGM de Rebosteria, 1r d’FPB de Cuina faran classe a la tarda, juntament amb les certificacions professionals del SOIB amb un horari de 15 a 21 hores, amb sessions de 55 minuts i un únic esplai.
2.- Hi haurà un canvi d’horari de centre per mor de l’aplicació del Pla Lector:
Les sessions de classe en horari de matí duraran 50 minuts i s’establirà una franja de 30 minuts de Pla Lector que tindrà la consideració de lectiva, a més dels dos patis.
Per tant, el repartiment quedarà així:
8:00-9:40 | 2 Classes |
9:40-10:00 | Pati |
10:00-10:50 | Classe |
10:50-11:20 | Pla Lector |
11:20-12:10 | Classe |
12:10-12:25 | Pati |
12:25-14:05 | 2 Classes |
Us compartim l’enllaç al calendari del curs amb l’inici i final de cada trimestre i amb els dies festius.