FP: Restauració

Membres del departament

Raul Villar Quesada rvillar@iessaserra.cat
Cap de Departament. Tutor 2n CFGM Cuina
Atenció: Dimecres de 9:50 a 10:45
Móduls: Productes Culinaris (2on CFGM Cuina), Productes d’obrador (2on CFGM Pastisseria)

Pablo García pgarcia@iessaserra.cat
Tutor 1r CFGM Cuina
Atenció: Dijous de 9:50 a 10:45
Móduls: Tècniques culinaries (1r CFGM Cuina), Preelaboració i Conservació d’Aliments. (1er CFGM Cuina)

Jorge Hernández García jhernandez@iessaserra.cat
Tutor de FPB1
Atenció: Dimarts de 15:55 a 16:50
Mòduls: Tècniques elementals de preelaboració (1er FPB), Processos bàsics de producció culinària. (1er FPB), Aprovisionament i conservació de matèries primeres i higiene. (1er FPB)

Antonia Lopez Yeste alopez@iessaserra.cat
Tutora FPB2
Atenció: Dimecres de 8:50 a 9:40.
Móduls: Processos bàsics de preparació d’aliments i begudes. (2on FPB), Col·lectivitats i càtering (2on FPB), Tècniques elementals de servei (2on FPB) 

Francisco Ruiz Ramirez fruiz@iessaserra.cat

Tutor 1er CFGM Pastisseria
Atenció: Dimecres de 16:50 a 17:45
Mòduls:  Elaboracions de panaderia i bolleria. (1er CFGM Pastisseria), Processos bàsics de pastisseria i rebosteria. (1er CFGM Pastisseria)

Antoni Tur Llorens aturllorens@iessaserra.cat

Tutor 2n CFGM Pastisseria

Mòduls: Postres en restauració. (2on CFGM Pastisseria), Elaboracions de confiteria i altres especialitats. (2on CFGM Pastisseria), Processos bàsics de pastisseria i rebosteria. (1er CFGM Cuina),  

Isabel Arévalo Pineda  iarevalo@iessaserra.cat

Atenció: Dimarts de 11:15 a 12:10.

Mòduls: Ofertes gastronòmiques. (2on CFGM Cuina), Processos bàsics de pastisseria i rebosteria. (1er CFGM Cuina), Postres en restauració. (2on CFGM Pastisseria), Col·lectivitats i càtering (2on FPB)

Amanda Roth Pérez aroth@iessaserra.cat 

Coordinadora Erasmus+

Atenció: Dimarts de 15:00 a 15:55.

Mòduls: Seguretat i Higiene a la manipulació d’aliments. (1er CFGM Pastisseria), Seguretat i Higiene a la manipulació d’aliments. (2on CFGM Cuina), Productes d’obrador (2on CFGM Cuina), Matèries primeres i processos en fleca i rebosteria. (1er CFGM Pastisseria)

Jose Manuel Hernández Torres jmhernandez@iessaserra.cat

Atenció: Dimarts de 15:00 a 15:55.

Mòduls: Operacions de control de Magatzem (1r CFGM Cuina), SOIB

Ignacio Lopez Butragueño  ilopez@iessaserra.cat 

Atenció: Dimarts de 15:00 a 15:55.

Mòduls: SOIB

Atenció al Client. (1er FPB), Matèries primeres i processos en fleca i rebosteria. (1er CFGM Pastisseria), Productes d’obrador. (2on CFGM Pastisseria), Presentació i venda de productes de fleca i pastisseria. (1er CFGM Pastisseria)

Juan Manuel Tur Castillo jtur@iessaserra.cat

Mòduls:  SOIB

 


MÉS INFORMACIÓ DEPARTAMENTAL