FP: Restauració

Cicles Formatius Formació Professional: Hoteleria

CFGM Cuina i Gastronomia

Jose Alberto Fernandez Paloma jfernandez@iessaserra.cat
Cap de Departament. Tutor CFGM2 Cuina
Atenció: Divendres 08:55-09:50
Matèries: Productes Culinaris CFGM2, FCT CFGM 2, Compres del departament.

Pablo García pgarcia@iessaserra.cat
Tutor CFGM1 Cuina
Atenció: Dimecres 12:00-12:55
Matèries: Tècniques Culinàries CFGM1, Preelaboració CFGM1.

Alfredo Ubiedo Gómez aubiedo@iessaserra.cat
Atenció: Martes 09:50-10:45
Matèries: Pastisseria CFGM1, Postres en Restauració CFGM2, Catering FPB2.

FPB Restauració

Antonia Lopez Yeste alopez@iessaserra.cat
Tutora FPB2. Coordinadora Erasmus+.
Atenció: Dijous 12:00-13:55
Matèries: P. Alim&begu FPB2, Tecn. Servei FPB2, Ofertes gastr. CFGM2.

Joan Domingo Moll jdomingo@iessaserra.cat
Tutor FPB1
Atenció: Dijous 11:00-12:00
Matèries: T. E. Preelab. FPB1, Atenció client FPB1, P. B. P.Culinaria FPB1, Aprovisionament FPB1.

CFGM Panaderia, Rebosteria i Confiteria

Sofia Oliver Sancho soliver@iessaserra.cat
Tutora de CFGM 1 Pastisseria
Atenció: Dimecres 09:50 – 10:45
Matèries: Elaboracions de panaderia i bolleria CFGM1, Procesos Bàsics de Pastisseria i Rebosteria CFGM1, Organització, Operacions i Control Magatzem CFGM1.

Francisco José Piñón Perales fpinon@iessaserra.cat
Atenció: Dilluns 8:55 – 9:50
Matèries: Seguretat e Higiene CFGM 1 Pastisseria, Seguretat e Higiene CFGM 2 Cuina, Matèries Primeres CFGM 1 Pastisseria, Presentació de Productes CFGM1 Pastisseria.


MÉS INFORMACIÓ DEPARTAMENTAL