Membres del departament
Raul Villar Quesada rvillar@iessaserra.cat
Cap de Departament. Tutor 2n CFGM Cuina
Atenció: Dimecres de 9:50 a 10:45
Móduls: Productes Culinaris (2on CFGM Cuina), Productes d’obrador (2on CFGM Pastisseria)
Pablo García pgarcia@iessaserra.cat
Tutor 1r CFGM Cuina
Atenció: Dijous de 9:50 a 10:45
Móduls: Tècniques culinaries (1r CFGM Cuina), Preelaboració i Conservació d’Aliments. (1er CFGM Cuina)
Jorge Hernández García jhernandez@iessaserra.cat
Tutor de FPB1
Atenció: Dimarts de 15:55 a 16:50
Mòduls: Tècniques elementals de preelaboració (1er FPB), Processos bàsics de producció culinària. (1er FPB), Aprovisionament i conservació de matèries primeres i higiene. (1er FPB)
Antonia Lopez Yeste alopez@iessaserra.cat
Tutora FPB2
Atenció: Dimecres de 8:50 a 9:40.
Móduls: Processos bàsics de preparació d’aliments i begudes. (2on FPB), Col·lectivitats i càtering (2on FPB), Tècniques elementals de servei (2on FPB)
Francisco Ruiz Ramirez fruiz@iessaserra.cat
Tutor 1er CFGM Pastisseria
Atenció: Dimecres de 16:50 a 17:45
Mòduls: Elaboracions de panaderia i bolleria. (1er CFGM Pastisseria), Processos bàsics de pastisseria i rebosteria. (1er CFGM Pastisseria)
Antoni Tur Llorens aturllorens@iessaserra.cat
Tutor 2n CFGM Pastisseria
Mòduls: Postres en restauració. (2on CFGM Pastisseria), Elaboracions de confiteria i altres especialitats. (2on CFGM Pastisseria), Processos bàsics de pastisseria i rebosteria. (1er CFGM Cuina),
Isabel Arévalo Pineda iarevalo@iessaserra.cat
Atenció: Dimarts de 11:15 a 12:10.
Mòduls: Ofertes gastronòmiques. (2on CFGM Cuina), Processos bàsics de pastisseria i rebosteria. (1er CFGM Cuina), Postres en restauració. (2on CFGM Pastisseria), Col·lectivitats i càtering (2on FPB)
Amanda Roth Pérez aroth@iessaserra.cat
Coordinadora Erasmus+
Atenció: Dimarts de 15:00 a 15:55.
Mòduls: Seguretat i Higiene a la manipulació d’aliments. (1er CFGM Pastisseria), Seguretat i Higiene a la manipulació d’aliments. (2on CFGM Cuina), Productes d’obrador (2on CFGM Cuina), Matèries primeres i processos en fleca i rebosteria. (1er CFGM Pastisseria)
Jose Manuel Hernández Torres jmhernandez@iessaserra.cat
Atenció: Dimarts de 15:00 a 15:55.
Mòduls: Operacions de control de Magatzem (1r CFGM Cuina), SOIB
Ignacio Lopez Butragueño ilopez@iessaserra.cat
Atenció: Dimarts de 15:00 a 15:55.
Mòduls: SOIB
Atenció al Client. (1er FPB), Matèries primeres i processos en fleca i rebosteria. (1er CFGM Pastisseria), Productes d’obrador. (2on CFGM Pastisseria), Presentació i venda de productes de fleca i pastisseria. (1er CFGM Pastisseria)
Juan Manuel Tur Castillo jtur@iessaserra.cat
Mòduls: SOIB