Fittest Sa Serra
25/11/22Taller de periodisme radiofònic
25/11/22Ja tenim publicat el primer podcast del Taller de Periodisme Radiofònic de 3r d’ESO, amb una entrevista a l’escriptora i professora Elena Llorente, un reportatge sobre el Pla Lector del centre, un debat sobre el masclisme i la secció “La cançó de la setmana”. Esperem que us agradi. Ja estam treballant en el segon!
A l’atenció i interès de les famílies!
Recentment, hem detectat un increment significatiu entre el nostre alumnat en relació amb l’ús de cigarrets electrònics i “vapers”, aquestes noves formes de fumar que s’estenen entre la joventut no fan més que incrementar el problema ja existent entorn el tabaquisme. Des del centre IES Sa Serra, volem fer arribar aquesta preocupació a les famílies. Per la nostra part, ja estem treballant per facilitar informació oficial als nostres alumnes sobre els seus efectes nocius i perjudicials devers la salut. Convidem, alhora, a tota la comunitat educativa al fet que col·laborem amb nosaltres i puguin informar-se coherentment sobre els efectes. Junts, farem una presa de consciència més efectiva i coordinada pel benestar sanitari del nostre alumnat. Gràcies.
Enllaços d’interès proporcionats pel Govern d’Espanya, a través del Ministeri de Salut, sobre el tema en qüestió:
Riscos del tabac
Riscos dels cigarrets electrònics
¡A la atención e interés de las familias!
Recientemente, hemos detectado un incremento significativo entre nuestro alumnado en relación al uso de cigarrillos electrónicos i “vapers”, estas nuevas formas de fumar que se extienden entre la juventud, no hacen más que incrementar el problema ya existente en torno al tabaquismo. Desde el centro IES Sa Serra, queremos hacer llegar esta preocupación a las familias. Por nuestra parte, ya estamos trabajando para facilitar información oficial a nuestros alumnos sobre sus efectos nocivos y perjudiciales hacia la salud. Invitamos, a la vez, a toda la comunidad educativa a que colaboren con nosotros y puedan informarse de forma coherente sobre los efectos. Juntos, haremos una toma de conciencia más efectiva y coordinada para el bienestar sanitario de nuestro alumnado. Gracias.
Enlaces de interés proporcionados por el Gobierno de España, a través del Ministerio de Salud, sobre el tema en cuestión:
Certificats de Professionalitat
03/10/22Formació gratuïta dirigida prioritàriament a persones desocupades demandants de ocupació.

Informació:
HOTR0108 – OPERACIONS BÀSIQUES DE CUINA
HOTR0109 – OPERACIONS BÀSIQUES DE PASTISSERIA
HOTR0208 – OPERACIONS BÀSIQUES DE RESTAURANT I BAR
Per participar en les accions formatives, l’alumnat desocupat ha d’estar inscrit com a demandant d’ocupació al SOIB. A més, en el cas de la formació dirigida a certificats de professionalitat, l’alumnat ha de complir els requisits que estableix l’article 20.2 del Reial decret 34/2008, de 18 de gener
Termini Obert fins 14/11/2022
Requisits d’accés: Sense requisits de formació.
Col·lectius prioritaris:
- Treballadors afectats per expedients de regulació temporal d’ocupació.
- Treballadors fixos discontinus durant els períodes d’inactivitat.
- Joves desocupats d’entre 16 i 29 anys.
- Persones desocupades de més de 45 anys.
- Persones desocupades de llarga durada (12 mesos ininterromputs en un període de 18 mesos).
- Dones desocupades, en les qualificacions en què tinguin poca presència.
- Persones desocupades amb discapacitat.
- Treballadors desocupats inscrits com a demandants d’ocupació que tinguin unitats de competència assolides del certificat que s’ha de completar.
Documentació:
D9 – FULL DE SOL·LICITUD DE L’ALUMNAT DE CENTRES EDUCATIUS PÚBLICS
Convocatòria Assemblea General AMIPA
30/09/22Llistes definitives d’admesos Grau mitjà 2a fase
22/09/22Llistes provisionals d’admesos en 2a fase GM Tècnic en Cuina i gastronomia
Llistes definitives d’admesos en 2a fase GM Tècnic en Forneria, rebosteria i confiteria
Les persones admeses han de formalitzar la matrícula PRESENCIALMENT a l’IES sa Serra:
- HOT21 Cuina i Gastronomia: des d’avui 22 fins el dia 23 de setembre a les 10h
- INA21 Forneria, Rebosteria i Confiteria: des d’avui 22 fins el dia 23 de setembre a les 12:30h
La no formalització de la matrícula dins el termini establert implica la pèrdua de la plaça obtinguda.