GastroSerra 2020

triptic gastroserra 2020

Avui comença la 4a edició de Gastroserra, el Fòrum gastronòmic organitzat per l’IES Sa Serra. Enguany es celebra a l’Estació marítima de Sant Antoni, fins al divendres 14 de Febrer. Cada dia, de 10:00 a 13:30, podrem gaudir amb les classes magistrals dels cuiners i rebosters convidats per aquesta edició.
Entre els convidats trobarem estrelles Michelin com les del Restaurant Zaranda i l’Andreu Genestra. També representants locals com Es Ventall, La Gaia i Lio. A l’apartat de rebosteria podrem gaudir les creacions de Toni Coques i Óscar Menéndez.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>