Coronavirus: Tancament del Centre

Estimades famílies,

Des de la direcció de l’IES sa Serra us volem informar sobre la situació actual en relació al Coronavirus COVID-19.

La Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca, d’acord amb la Conselleria de Salut i Consum, anuncia les següents mesures:

  • es suspenen les activitats lectives presencials durant 15 dies, és a dir, es suspenen les classes fins el dia 29, per tant no es pot assistir al centre.
  • es suspenen totes les activitats complementàries, no lectives o curriculars.
  • es suspenen les activitats que suposin una entrada de persones al centre educatiu.
  • es suspenen els viatges d’estudis i, en general, es recomana no viatjar si no és imprescindible.

Us recordam que no es tracta d’un període vacacional, per tant, els alumnes han d’estar pendents i en contacte amb el centre a través de les diferents eines digitals de comunicació que tenen al seu abast (Classroom, email, …)  [Consulta aquí la taula de tasques per curs, grup i matèria]

A més, us feim arribar les següents recomanacions:

  • es recomana romandre a casa i no acudir a cinemes, restaurants, parcs, cases d’amics, gimnàs, aniversaris, aglomeracions, visites a persones de risc, viatges etc.
  • si es té sintomes, no s’ha d’acudir als serveis d’urgències, s’ha de telefonar als telèfons habilitats.
  • si es necessiteu sortir, intenteu passejar per espais oberts, eviteu la socialització amb altres persones i manteniu la distància mínima d’un mentre entre individus.

Aquestes mesures s’han d’adoptar amb serenitat i respecte. Tots som responsables de complir aquestes mesures per evitar el contagi i evitar la seva propagació.

Intenteu acudir a fonts d’informació oficials i eviteu la rumorologia. Us compartim la plana web de la Conselleria de Salut i Consum del Govern de les Illes Balears per si teniu dubtes o voleu fer consultes http://www.caib.es/sites/coronavirus/ca/portada/.

A mesura que anem rebent informació més actualitzada, us informarem a través de la plana web del centre www.iessaserra.cat

Atentament,
L’equip directiu de l’IES Sa Serra