Comunicat a les famílies sobre final de curs 19-20, qualificacions, exàmens, feina setembre i matriculació

Estimades famílies,
Us escrivim per comunicar-vos que el passat divendres 19 de juny finalitzaren les activitats lectives.
El proper dia 26 de juny es publicaran les qualificacions dels vostres fills al Gestib, on podreu consultar-les utilitzant el vostre usuari i contrasenya.  En cas de no poder accedir-hi, poseu-vos en contacte amb el tutor/ra, mitjançant el correu corporatiu per tal de facilitar-vos l’accés als butlletins.

A més si accediu pel Gestib, hi trobareu una enquesta de valoració del centre.

Com cada any, les tasques d’estiu es publicaran a la plana web del centre.

Si necessiteu aclariments en relació a les qualificacions o amb les tasques
esmentades, podeu contactar amb el tutor o tutora o amb la resta del professorat de l’equip educatiu mitjançant correu electrònic o cridant al telèfon 971348423.

Per contactar amb l’equip directiu, envieu correu a iessaserra@iessaserra.cat o crideu al 971348423.

En relació a les proves de juliol dels estudis d’FP o les proves de setembre de la resta d’estudis, esteu atents a la plana web on publicarem els dies i horaris de les proves.
Es pot donar la circumstància, i a l’espera de noves instruccions per part de la conselleria, de que no hi hagi prova escrita de setembre o aquesta s’hagi de realitzar sota una conjuntura diferent a l’habitual. Les dates de la recuperació extraordinària de setembre, seran l’1 i el 2 d’aquest mes. No obstant això us informarem en breu de quin serà el procediment d’avaluació.
D’altra banda, recordeu que l’alumnat haurà de realitzar i lliurar tasques de recuperació, en el termini i el format que el professor de la matèria estableixi.
Generalment serà mitjançant el Classroom de la matèria corresponent.
Així mateix, estigueu pendents de pròximes informacions al web en relació a la matrícula i organització del curs vinent.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració durant tot aquest període

Ben cordialment,
L’equip directiu de l’IES sa Serra