Dóna sang

Avui és un bon dia per saber que cada dia es necessiten més de 200 donacions de sang per cobrir les necessitats a les nostres illes i que només dóna sang el 2% de la població balear.
La sang és un ben molt apreciat perquè no es pot fabricar i només es pot aconseguir a través de la donació voluntària de qualsevol persona que tingui entre 18 i 65 anys, que pesi més de 50 kg i que gaudeixi de bona salut.

Naltrus podem col·laborar en augmentar les reserves de sang el proper dilluns 6 de febrer ja que diversos professionals de la Fundació Banc de Sang i Teixits estaran al gimnàs del nostre centre per realitzar l’extracció de sang de totes les persones voluntàries: famílies, professorat, personal no docent…

Una donació pot salvar tres vides!

Si voleu més informació sobre la donació de sang entreu al següent enllaç

Gràcies per la vostra col·laboració