IES SA SERRA
ESO, Batxillerat i FP de Cuina i Rebosteria.
IES Sa Serra
Sant Antoni de Portmany
  • Inici
    • El centre
      • Dades i ubicació
      • Organigrama
      • Secretaria
        • Escolarització
        • Proves accés FP
        • Proves lliures
      • Documents del centre
  • Departaments
    • FP: Restauració
    • Orientació
    • Educació física
    • Biologia i geologia
    • Geografia i història
    • Tecnologia i informàtica
    • Física i química
    • Matemàtiques
    • Llengua i literatura castellana
    • Llengua i literatura catalana
    • Llengües estrangeres
    • Música
    • Filosofia
    • Educació plàstica i visual
    • FP: Restauració
  • TIC
    • Formulari incidències TIC
    • Formació TIC
  • Alumnat/Pares
    • PAE
    • AMIPA
      • Notícies
    • Revista
    • Curs 19-20
    • Calendari d’examens i entregues
    • Pendents
    • Criteris de Promoció i Titulació 2022-2023
    • Aula virtual
  • Projectes
    • C. medi ambient
    • EOIES
    • CNL
    • Pla plurilingüe
    • Projecte de direcció
  • Programes
    • Programa per al finançament de llibres de text i material didàctic
  • Inici
  • SOIB

SOIB






SOIB Nivell 2: Cuina

SOIB Nivell 3: Docència de la FP per a l'ocupació

SOIB Nivell 2: Rebosteria

SOIB nivell 1: Operacions bàsiques de cuina

Segueix-nos!

Avís legal | Sobre el web | ©2025 Govern de les Illes Balears | Fet amb WordPress

IES Sa Serra | http://iessaserra.cat
error: Content is protected !!
Aneu a la barra d'eines
    • CoordinacioTIC
    • GestIB
    • Portal del Personal
    • Formacio Professional
    • Convivexit
    • Consell Escolar
    • Inspeccio Educativa
    • IAQSE
    • IQPIB
    • RUMI
    • IRIE
    • UIB
  • Entra
Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que us plau.D'acord